AHV MEDIA

U vindt in deze sectie diverse media met betrekking tot AHV International. Zo kunt u het laatste nieuws of relevante artikelen uit de branche lezen, publicaties en andere uitingen uit internationale media over AHV International en bieden wij een overzicht van opkomende (internationale) evenementen waar u vertegenwoordigers van AHV International kunt vinden.

In een later stadium zullen wij deze sectie verder uitbreiden met onder meer Video's en Foto's, diverse downloads en meer.

 VEEL VOORKOMENDE DIERZIEKTEN

Gezonde dieren staan aan de basis van een duurzame veehouderij, want alleen dieren die gezond zijn, kunnen optimaal produceren. Melk van gezonde koeien, vlees van gezonde varkens, eieren van gezonde kippen. Dat is in het belang van alle schakels in de voedselketen maar ook voor uw bedrijfsvoering. Bij AHV International staat samen werken aan diergezondheid in het belang van dier, dierhouder en samenleving centraal. Wij informeren u in deze sectie dan ook graag over verschillende, veel voorkomende dierziekten en een optimaal diergezondheidsmanagement met AHV producten.

Hieronder vindt u per diersoort een overzicht van de meest voorkomende probleemsituaties op veehouderijen.

MELKVEE

Hieronder vindt u de meest voorkomende dierziekten bij melkkoeien en adviezen voor behandelingen met AHV producten:
 

KALVEREN

Hieronder vindt u de meest voorkomende dierziekten bij kalveren en adviezen voor behandelingen met AHV producten:
 

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).