VEEL VOORKOMENDE DIERZIEKTEN

Gezonde dieren staan aan de basis van een duurzame veehouderij, want alleen dieren die gezond zijn, kunnen optimaal produceren. Melk van gezonde koeien, vlees van gezonde varkens, eieren van gezonde kippen. Dat is in het belang van alle schakels in de voedselketen maar ook voor uw bedrijfsvoering. Bij AHV International staat samen werken aan diergezondheid in het belang van dier, dierhouder en samenleving centraal. Wij informeren u in deze sectie dan ook graag over verschillende, veel voorkomende dierziekten en een optimaal diergezondheidsmanagement met AHV oplossingen.

Hieronder vindt u per diersoort een overzicht van de meest voorkomende probleemsituaties op veehouderijen.

MELKVEE

Hieronder vindt u de meest voorkomende dierziekten bij melkkoeien en ondersteuning van uw dier met AHV New Pharma oplossingen:
 

KALVEREN

Hieronder vindt u de meest voorkomende dierziekten bij kalveren en ondersteuning van uw dier met AHV New Pharma oplossingen:
 
 
Via onze social media kunt u de laatste ontwikkelingen vanuit AHV en New Pharma volgen, aanmelden voor onze evenementen en activiteiten maar ook meedoen aan diverse foto- en winacties met leuke AHV prijzen!
Word daarom ook lid van onze #DeBoerderijZijnWij community!
 
      

NEW PHARMA

Lees over diverse dierziekten en lees meer informatie over onze innovatieve oplossingen.

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Met New Pharma tonen onze veehouders dat zij stààn voor goede zorg voor hun dieren. Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).
x