DISTRIBUTIE NEDERLAND

Sinds de oprichting van AHV International in 2014 is onze inslag altijd geweest de focus en nadruk te hebben op persoonlijk contact met onze gebruikers, hen persoonlijk advies op maat te geven en samen te komen tot goede behandelingen met de gewenste resultaten. Op deze wijze is onze communicatie en service tweezijdig, waar dialoog en feedback voor ons van onschatbare waarde zijn.

Wij geven dit bedrijfskarakter vorm door ons Sales & Advies Team met grote zorg samen te stellen. Wij worden dan ook vertegenwoordigd door enkel enthousiaste, kundige medewerkers die u voorzien van oprecht en goed advies op maat, doordat zij zélf uit de branche komen. De distributie van AHV producten en alledaags, direct klantencontact voor Nederland gebeurt via ons Sales Team.
Per regio in Nederland is een medewerker aangewezen die verantwoordelijk is voor zijn of haar accounts in deze regio. In compleet uitgeruste AHV auto's zijn zij elke dag op weg om bestaande klanten te onderhouden en nieuwe klanten te introduceren in hoe AHV International kan bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van hun dieren en een efficiënte, duurzame bedrijfsvoering.

U kunt op deze pagina gemakkelijk via uw postcode bekijken welke medewerker u het beste van dienst kan zijn. Tevens vindt u een overzicht van alle AHV International vertegenwoordigers en hun betreffende regio's.
Let u erop dat voor de levering van producten onze algemene voorwaarden en leveringsvoorschriften van toepassing zijn.

ZOEK UW REGIOMANAGER MET UW POSTCODE

Zoek gemakkelijk op uw postcode naar de juiste sales medewerker voor uw regio. Voer de vier cijfers van uw postcode in en de betreffende AHV International medewerker verschijnt automatisch.

U kunt direct contact opnemen voor meer informatie of een afspraak maken voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek of advies op maat.

UW REGIOMANAGER

Vul eerst uw postcode in.
In onderstaande kaart vindt u de postcodegebieden van Nederland, welke zijn onderverdeeld onder de huidige medewerkers van het Sales & Advies Team van AHV International. Wij zoeken voor de grijs gekleurde gebieden enthousiaste vertegenwoordigers (kijk ook in onze vacaturesectie). Deze gebieden vallen nu onder beheer van ons hoofdkantoor.

MICK BROER

REGIO: NOORD-HOLLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Noord-Holland en Texel.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-30332162

Met zijn jarenlange ervaring als dierverzorger en specialist hok- en graasdieren in combinatie met zijn educatieve achtergrond is hij een enthousiaste en kundige vertegenwoordiger sinds begin 2018. Oplossingsgericht advies, het welzijn van uw bedrijf én uw dieren en betrokkenheid staan dan ook hoog in het vaandel bij Mick.

WIM STREEFLAND

REGIO: ZUID-HOLLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Zuid-Holland.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-46407145

Sinds de oprichting van AHV International is Wim direct betrokken geweest bij de organisatie van AHV International en heeft daarmee de groei van dichtbij meegemaakt. Als zeer ervaren verkoop adviseur heeft Wim open, eerlijk en persoonlijk contact, en daarmee het onderhouden van goede relaties, als zijn drijfveren.

EDITH GALAMA

REGIO: FRIESLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Zuid-West Friesland (gebied tussen Harlingen-Drachten-Lemmer-Stavoren).
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-57486106

Edith Galama combineert haar proactieve houding en enthousiasme met een indrukwekkend CV op gebied van Sales binnen de agricultuur en haar eigen ervaringen uit de praktijk van haar eigen veehouderij om u te voorzien van de beste oplossingen en adviezen.

REBECCA FAAS

REGIO: FRIESLAND, DRENTHE

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio's Friesland en Drenthe (gebied tussen Heerenveen-Drachten-Meppel-Assen).
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-13304653

Rebecca Faas heeft een achtergrond in de (medische) marketingcommunicatie en veterinaire microbiologie en is een gedreven spil binnen het Sales & Advies Team, doordat zij de nieuwste ontwikkelingen in onze sector op de voet volgt en anderen enthousiasmeert.

VERA SUURD

REGIO: FRIESLAND, GRONINGEN

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio's Drenthe en Groningen.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-10317444

Vera Suurd is paraveterinair en heeft gestudeerd aan de Aeres Hogeschool in Barneveld. Vera wilde graag haar kennis inzetten in de praktijk: ze begeleidt haar relaties op betrokken wijze en brengt diergezondheidszorg in de praktijk, wat resulteert in kundig advies en een persoonlijke benadering.

JAN KONING

REGIO: GRONINGEN, DUITSLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Oost Groningen en Noord-West Duitsland.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-13496783

Jan Koning is een voormalig veehouder die daarmee waardevolle ervaring bezit vanuit de praktijk. Sinds de verkoop van zijn kavel is Jan zeer gemotiveerd om andere veehouders te helpen te innoveren en natuurlijk en efficiënt(er) te werken.

GERWIN SCHOLTEN

REGIO: GRONINGEN, DRENTHE, OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Groningen, Drenthe en Overijssel.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-53237900

Als paraveterinair heeft Gerwin Scholten meer dan 20 jaar ervaring in deze sector en is sinds de oprichting van AHV International verbonden aan de organisatie. Hij beheerde mede het oude kantoor van AHV International, welke destijds gevestigd was aan zijn eigen veehouderij.

HENK SLOT

REGIO: OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio West-Overijssel.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-50553425

Henk Slot is zeer ervaren binnen de veehouderij. Na jaren gewerkt te hebben als dierverloskundige beheert en onderhoudt hij namens AHV International het relatiecontact met veehouders in de regio West-Overijssel.

KEVIN LUBBERSEN

REGIO: OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Overijssel.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-13060388

Kevin Lubbersen is een jonge maar ervaren melkveehouder op zijn innovatieve familiebedrijf in Overijssel. Daarbij heeft Kevin succesvol de opleiding Agrarisch ondernemerschap afgerond op de Aeres Hogeschool in Dronten. Deze achtergrond en ervaring vormen zijn basis zijn relaties te voorzien van passend advies.

TOM PRONK

REGIO: FLEVOLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Flevoland.
 • Bel direct voor een afspraak: +31 (0)6-30893229

Tom Pronk heeft zijn hele leven op diverse veehouderijen, waaronder momenteel zijn eigen veehouderij, gewerkt en is daarmee zeer praktisch ingesteld maar met name innovatie- en efficiëntiegericht. Deze kwaliteiten combineert hij namens AHV International in enthousiast, open en eerlijk advies op maat.

JACQUELINE GERARD

REGIO: DIVERSEN

 • Voor een aantal regio's wordt de distributie geregeld via Jacqueline Gerard namens ons hoofdkantoor.
 • U kunt via deze pagina contact opnemen met ons hoofdkantoor of direct bellen via +31 (0)38-3030127.

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).