DISTRIBUTIE NEDERLAND

Sinds de oprichting van AHV International in 2014 is onze inslag altijd geweest de focus en nadruk te hebben op persoonlijk contact met onze gebruikers, hen persoonlijk advies op maat te geven en samen te komen tot goede behandelingen met de gewenste resultaten. Op deze wijze is onze communicatie en service tweezijdig, waar dialoog en feedback voor ons van onschatbare waarde zijn.

Wij geven dit bedrijfskarakter vorm door ons Sales & Advies Team met grote zorg samen te stellen. Wij worden dan ook vertegenwoordigd door enkel enthousiaste, kundige medewerkers die u voorzien van oprecht en goed advies op maat, doordat zij zélf uit de branche komen. De distributie van AHV producten en alledaags, direct klantencontact voor Nederland gebeurt via ons Sales Team.
Per regio in Nederland is een medewerker aangewezen die verantwoordelijk is voor zijn of haar accounts in deze regio. In compleet uitgeruste AHV auto's zijn zij elke dag op weg om bestaande klanten te onderhouden en nieuwe klanten te introduceren in hoe AHV International kan bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van hun dieren en een efficiënte, duurzame bedrijfsvoering.

U kunt op deze pagina gemakkelijk via uw postcode bekijken welke medewerker u het beste van dienst kan zijn. Wegens overlappende grensgebieden is deze opzet bij benadering en brengen wij u altijd in contact met de juiste AHV International vertegenwoordigers in uw regio.

Let u erop dat voor de levering van producten onze algemene voorwaarden en leveringsvoorschriften van toepassing zijn.

ZOEK UW REGIOMANAGER MET UW POSTCODE

Zoek gemakkelijk op uw postcode naar de juiste sales medewerker voor uw regio. Voer de vier cijfers van uw postcode in en de betreffende AHV International medewerker verschijnt automatisch.

U kunt direct contact opnemen voor meer informatie of een afspraak maken voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek of advies op maat.

UW REGIOMANAGER

Vul eerst uw postcode in.
In onderstaande kaart vindt u de postcodegebieden van Nederland, welke zijn onderverdeeld onder de huidige medewerkers van het Sales & Advies Team van AHV International. Wij zoeken voor de grijs gekleurde gebieden enthousiaste vertegenwoordigers (kijk ook in onze vacaturesectie). Deze gebieden vallen nu onder beheer van ons hoofdkantoor.
 
AHV International Distributie & Vertegenwoordigers Nederland

WIM STREEFLAND

REGIO: ZUID-HOLLAND, ZEELAND, UTRECHT

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio's Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-46407145

Sinds de oprichting van AHV International is Wim direct betrokken geweest bij de organisatie van AHV International en heeft daarmee de groei van dichtbij meegemaakt. Als zeer ervaren verkoop adviseur heeft Wim open, eerlijk en persoonlijk contact, en daarmee het onderhouden van goede relaties, als zijn drijfveren.

MICK BROER

REGIO: NOORD-HOLLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Noord-Holland en Texel.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-30332162

Met zijn jarenlange ervaring als dierverzorger en specialist hok- en graasdieren, in combinatie met zijn educatieve achtergrond is Mick Broer een enthousiaste en kundige vertegenwoordiger. Oplossingsgericht advies, het welzijn van uw bedrijf én uw dieren en betrokkenheid staan dan ook hoog in het vaandel bij Mick.

EDITH GALAMA

REGIO: FRIESLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Friesland.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-57486106

Edith Galama combineert haar proactieve houding en enthousiasme met een indrukwekkend CV op gebied van Sales binnen de agricultuur en haar eigen ervaringen uit de praktijk van haar eigen veehouderij om u te voorzien van de beste oplossingen en adviezen.

REBECCA FAAS

REGIO: FRIESLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Friesland.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-13304653

Rebecca Faas heeft een achtergrond in de veterinaire microbiologie en volgt vanzelfsprekend de nieuwste ontwikkelingen in onze sector op de voet om samen met haar relaties optimale resultaten te halen.

JAN KONING

REGIO: FRIESLAND, DUITSLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Friesland en Noord-West Duitsland.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-13496783

Jan Koning is een voormalig veehouder die daarmee waardevolle ervaring bezit vanuit de praktijk. Daarbij is Jan zeer gemotiveerd om andere veehouders te helpen te innoveren en natuurlijk en efficiënt(er) te werken op gebied van diergezondheid en welzijn.

JAN ROOST

REGIO: LIMBURG

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Limburg en aangrenzende gebieden in België en Duitsland.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-46163279

Informatie over deze AHV vertegenwoordiger volgt spoedig.

GERWIN SCHOLTEN

REGIO: OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Overijssel en Drenthe.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-53237900

Als paraveterinair heeft Gerwin Scholten meer dan 20 jaar ervaring in deze sector en is sinds de oprichting van AHV International verbonden aan de organisatie. Naast werk op zijn eigen veehouderij zet Gerwin zich met hart en ziel in om veehouders te helpen met New Pharma.

VERA SUURD

REGIO: GRONINGEN, DRENTHE

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio's Drenthe en Groningen.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-10317444

Vera Suurd is paraveterinair en heeft gestudeerd aan de Aeres Hogeschool in Barneveld. Vera wilde graag haar kennis inzetten in de praktijk: ze begeleidt haar relaties op betrokken wijze en brengt diergezondheidszorg in de praktijk, wat resulteert in kundig advies en een persoonlijke benadering.

TOM PRONK

REGIO: FLEVOLAND, UTRECHT

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Flevoland.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-30893229

Tom Pronk heeft zijn hele leven op diverse veehouderijen, waaronder momenteel zijn eigen veehouderij, gewerkt en is daarmee zeer praktisch ingesteld maar met name innovatie- en efficiëntiegericht. Deze kwaliteiten combineert hij namens AHV International in enthousiast, open en eerlijk advies op maat.

HENK SLOT

REGIO: OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio West-Overijssel.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-50553425

Henk Slot is zeer ervaren binnen de veehouderij. Na jaren gewerkt te hebben als dierverloskundige beheert en onderhoudt hij namens AHV International het relatiecontact met veehouders in de regio West-Overijssel.

KEVIN LUBBERSEN

REGIO: OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Overijssel.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-13060388

Kevin Lubbersen is een jonge maar ervaren melkveehouder op zijn innovatieve familiebedrijf in Overijssel. Daarbij heeft Kevin succesvol de opleiding Agrarisch ondernemerschap afgerond op de Aeres Hogeschool in Dronten. Deze achtergrond en ervaring vormen zijn basis zijn relaties te voorzien van passend advies.

JORIS VAN DER PAS

REGIO: NOORD-BRABANT

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Noord-Brabant.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-12421850

Joris van der Pas is al zijn hele leven te vinden op veehouderijen waar hij veehouders helpt. Na het succesvol afronden van zijn opleiding aan de HAS in Den Bosch wil hij zijn praktijkervaring en kennis inzetten om goede relaties op te bouwen namens AHV en deze voorzien van het beste advies en resultaten.

DANIEL DE BRUIN

REGIO: NOORD-BRABANT

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Noord-Brabant.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-42753175

Informatie over deze AHV vertegenwoordiger volgt spoedig.

HENK-JAN BAKKER

REGIO: DRENTHE, OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio's Drenthe en Overijssel.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-12744389

Informatie over deze AHV vertegenwoordiger volgt spoedig.

ROMEE NIJHOF

REGIO: OVERIJSSEL

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio Overijssel (Twente). 
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-13211688

Informatie over deze AHV vertegenwoordiger volgt spoedig.

TOON VERSTAPPEN

REGIO: LIMBURG, GELDERLAND

 • Vertegenwoordiger AHV International in de regio's Limburg en Gelderland.
 • Bel voor een afspraak: +31 (0)6-13489251

Informatie over deze AHV vertegenwoordiger volgt spoedig.

NEW PHARMA

Lees over diverse dierziekten en lees meer informatie over onze innovatieve oplossingen.

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Met New Pharma tonen onze veehouders dat zij stààn voor goede zorg voor hun dieren. Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).
x