INNOVATIE NEW PHARMA

Door onze innovaties en productvernieuwingen is AHV International toonaangevend in het proactief handelen tegen antibioticaresistentie en op gebied van Research & Development van natuurlijke alternatieven voor antibiotica. In het kort kunnen we dan ook deze new pharma-benadering omschrijven als het continu blijven (door)ontwikkelen van manieren en oplossingen voor diverse problemen in onze sector. Dit vergt dat wij als sector samenwerken, zoals bacteriën dat doen. Alleen zo kunnen we gezamenlijk het antibioticagebruik en resistentie van bacteriën doen afnemen.

Om meer inzage te geven over de wetenschappelijke aard van onze nieuwe benadering en producten, nemen wij u graag mee in onze learning curve door van A tot Z in te gaan op de probleemsituatie: u kunt kiezen uit onderstaande onderwerpen om meer informatie te verkrijgen.

BACTERIËN & RESISTENTIE

De aanwezigheid van (antibiotica)resistente bacteriën levert zowel een direct als een indirect gevaar op voor de volksgezondheid. Verkeerd en overvloedig gebruik in onder meer de veehouderij heeft mede bijgedragen aan deze problematiek. Maar hoe worden bacteriën resistent en wat zijn hiervan de gevolgen?

NAAR BACTERIËN & RESISTENTIE

QUORUM SENSING

Lees meer over Quorum Sensing, de revolutionaire wetenschap op basis waarvan AHV producten worden ontwikkeld. Deze wetenschap legt uit dat bacteriën met elkaar kunnen communiceren via signaalmoleculen en dus een sociaal leven hebben. Welk effect hebben deze 'sociale' bacteriën?

NAAR QUORUM SENSING

ONDER DE LOEP

Lees meer over de werking van AHV producten en Quorum Sensing aan de hand van een case study.
In dit voorbeeld is het klimaat in de uier van een koe verstoord en leggen we u uit hoe Quorum Sensing wordt toegepast in AHV producten.

ONDER DE LOEP

RESEARCH & DEVELOPMENT

Lees meer over de onderzoeksafdeling en productontwikkeling van AHV International: hier vindt u de mogelijkheid onderzoeken en publicaties op te vragen van onafhankelijke partijen en autoriteiten naar de werking, efficiëntie en kwaliteit van producten van AHV International.

NAAR RESARCH & DEVELOPMENT

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).