AHV CONCEPT & SOLUTIONS

Op basis van onze innovatieve grondslag is AHV International toonaangevend in het proactief handelen op gebied van Research & Development met het Animal Health Vision Concept. In het kort kunnen we dan ook deze benadering omschrijven als het continu blijven (door)ontwikkelen van manieren en oplossingen voor diverse problemen in onze sector. Dit vergt dat wij als sector samenwerken, zoals bacteriën dat doen.

Door op een efficiëntere, duurzamere wijze samen te werken, kennis te delen met elkaar creëren we als sector een circulaire synergie. Met deze Animal Health Vision introduceren wij met onze partners een sluitend concept voor onze diergezondheid, de diergezondheidszorg en het dierenwelzijn, met als gevolgtrekking bijvoorbeeld dat we samen met u, uw kostenefficiëntie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen doen bevorderen. 

Om meer inzage te geven over de wetenschappelijke aard van onze nieuwe benadering en oplossingen, nemen wij u graag mee in onze learning curve, door van A tot Z in te gaan op diverse complexe situaties. U kunt kiezen uit onderstaande onderwerpen om meer informatie te verkrijgen over de Animal Health Vision en AHV Solutions.

CONCEPT & OPLOSSINGEN

Lees meer over het Animal Health Vision Concept en de AHV Solutions en de revolutionaire wetenschap op basis waarvan onze oplossingen worden ontwikkeld.
De Quorum Sensing wetenschap legt uit dat bacteriën met elkaar kunnen communiceren via signaalmoleculen en dus een sociaal leven hebben. 
Maar, wat is de impact van deze 'sociale' bacteriën?

NAAR QUORUM SENSING

Borging

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen voor u als gebruiker en de wereld om ons heen, voldoen de AHV Solutions aan diverse normen.

Deze normen, borging en certificering vindt u op deze pagina. 

NAAR BORGING
 
Via onze social media kunt u de laatste ontwikkelingen vanuit AHV en onze sector volgen, aanmelden voor onze evenementen en activiteiten maar ook meedoen aan diverse foto- en winacties met leuke AHV prijzen! Word daarom ook lid van onze #DeBoerderijZijnWij community!
 

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle service in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

FARMERS SUPPORT

Buiten reguliere werktijden is onze internationale telefonische helpdesk 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).

WERKEN BIJ AHV

AHV International biedt uitdagende kansen op diverse posities binnen onze hechte en transparante organisatie.
x