NEW PHARMA

Op basis van onze innovatieve grondslag is AHV International toonaangevend in het proactief handelen op gebied van Research & Development met New Pharma. In het kort kunnen we dan ook deze New Pharma-benadering omschrijven als het continu blijven (door)ontwikkelen van manieren en oplossingen voor diverse problemen in onze sector. Dit vergt dat wij als sector samenwerken, zoals bacteriën dat doen.

Door op een efficiëntere, duurzamere wijze samen te werken, kennis te delen met elkaar creëren we als sector een circulaire synergie. Met New Pharma introduceren wij met onze partners een nieuwe standaard voor onze diergezondheid, de diergezondheidszorg en het dierenwelzijn, met als gevolgtrekking bijvoorbeeld dat we als sector het antibioticagebruik en resistentie van bacteriën doen afnemen maar ook uw kostenefficiëntie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Om meer inzage te geven over de wetenschappelijke aard van onze nieuwe benadering en oplossingen, nemen wij u graag mee in onze learning curve, door van A tot Z in te gaan op diverse complexe probleemsituaties. U kunt kiezen uit onderstaande onderwerpen om meer informatie te verkrijgen over New Pharma.

BACTERIËN & RESISTENTIE

De aanwezigheid van (antibiotica)resistente bacteriën levert zowel een direct als een indirect gevaar op voor de volks- en diergezondheid.
Verkeerd en overvloedig gebruik in onder meer de veehouderij heeft mede bijgedragen aan deze problematiek.
We zoomen in op hoe deze bacteriën resistent wordenen wat hiervan de gevolgen zijn.

NAAR BACTERIËN & RESISTENTIE

QUORUM SENSING

Lees meer over Quorum Sensing, de revolutionaire wetenschap op basis waarvan AHV New Pharma oplossingen worden ontwikkeld.
Deze wetenschap legt uit dat bacteriën met elkaar kunnen communiceren via signaalmoleculen en dus een sociaal leven hebben. 
Maar, wat is de impact van deze 'sociale' bacteriën?

NAAR QUORUM SENSING

Ontsteking & Infectie

Wat zijn ontstekingen en infecties eigenlijk? En, wat zijn hun gevolgen voor de gezondheid en het welzijn van uw dieren?
Bekijk de infomercial over ontstekingsreacties en het belang om deze effectief te moduleren en balanceren om zo (verdere) schade aan weefsel voorkomen en het dierenwelzijn positief te beïnvloeden.

NAAR ONTSTEKING & INFECTIE

Borging

Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen voor u als gebruiker en de wereld om ons heen, voldoen de AHV New Pharma oplossingen aan diverse normen.

Deze normen, borging en certificering vindt u op deze pagina. 

NAAR BORGING
 
Via onze social media kunt u de laatste ontwikkelingen vanuit AHV en New Pharma volgen, aanmelden voor onze evenementen en activiteiten maar ook meedoen aan diverse foto- en winacties met leuke AHV prijzen!
Word daarom ook lid van onze #DeBoerderijZijnWij community!
 
      

NEW PHARMA

Lees over diverse dierziekten en lees meer informatie over onze innovatieve oplossingen.

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Met New Pharma tonen onze veehouders dat zij stààn voor goede zorg voor hun dieren. Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).
x