Borging

AHV International is een innovatief kenniscentrum en toonaangevend ontwikkelaar van nieuwe methoden en oplossingen binnen de agricultuur. Vanuit een expertise-driven bedrijfsbenadering heeft AHV de afgelopen jaren een uitgebreide dienstverlening ontwikkeld en daarbij een breed assortiment aan oplossingen voor diverse complexe probleemsituaties.

AHV New Pharma staat dan ook voor het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen voor u als gebruiker en de wereld om ons heen, voldoen de AHV New Pharma oplossingen aan diverse normen. Deze normen, borging en certificering vindt u op deze pagina. 
 
De kwaliteit van AHV New Pharma oplossingen wordt tevens gewaarborgd door analyses van producten door geaccrediteerde laboratoria in de ontwikkelings-, productie- en eindfasen. Daarbij zijn de gebruikte grondstoffen afkomstig uit Europa en voldoen aan de specificaties en wetgeving van de Europese Unie (EU). 

GMP+

De certificering GMP+ International legt een stevig en belangrijk fundament voor veilig diervoeder: het garandeert voor een groot deel dat alle schakels in de keten op uniforme en transparante wijze de kwaliteitsborging voor diervoeder en diensten waarborgen voor een veilige markt.

QS

QS staat voor kwaliteitsregeling voor levensmiddelen en omvat alle stadia van de voedselketen. Het QS keurmerk staat voor gecertificeerde kwaliteitsborging van verse levensmiddelen. Levensmiddelen met het QS-keurmerk zijn nauwkeurig gedocumenteerd en duidelijk traceerbaar. Diervoederproducenten mogen alleen gebruik maken van zuivere grondstoffen.

SecureFeed

SecureFeed werkt aan de voedselveiligheid van diervoeders. Het zorgt voor het waarborgen van de voedselveiligheid van voedermiddelen, mengvoeders en toevoegingsmiddelen die rechtstreeks aan veehouders worden geleverd. SecureFeed is een collectieve aanvulling en verdieping op GMP+ FSA of vergelijkbare schema’s.

VLOG

VLOG (Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik) is verantwoordelijk voor de certificatie en uitgifte van het ‘Ohne Gentechnik’-label. VLOG-certificering is gericht op de gehele keten van voerstromen, melkveebedrijf, transport, zuivelverwerking tot aan het winkelschap. Het doel van een VLOG-certificaat is om bedrijven te herkennen die levensmiddelen produceren zonder gebruik te maken van genetisch gemodificeerde organismen.
 
Met AHV is ons gebruik van penicilline enorm gedaald: we gebruiken sinds 2016 geen droogzetters meer en nog altijd gaat dat erg goed. Bij de KKM-controles zagen de controleurs enorme vooruitgang bij onze veehouderij en ze waren ook erg enthousiast over de AHV producten die wij gebruiken.
P. en J. Bos, veehouders (Nieuwkoop, Nederland)
 
Via onze social media kunt u de laatste ontwikkelingen vanuit AHV en New Pharma volgen, aanmelden voor onze evenementen en activiteiten maar ook meedoen aan diverse foto- en winacties met leuke AHV prijzen!
Word daarom ook lid van onze #DeBoerderijZijnWij community!
 
      

NEW PHARMA

Lees over diverse dierziekten en lees meer informatie over onze innovatieve oplossingen.

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Met New Pharma tonen onze veehouders dat zij stààn voor goede zorg voor hun dieren. Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).
x