RESEARCH DEVELOPMENT

De onderzoeksafdeling van AHV International is een voorloper als het gaat om de nieuwste internationale aanvullende diervoeders-wetenschap. Wetenschappelijke studies en artikelen worden door onze afdeling 'Research & Development' (R&D) nauwkeurig geregistreerd in een omvangrijke onderzoeksdatabase , die momenteel diverse wetenschappelijke referenties bevat. Een groeiend aantal van deze studies wordt uitgevoerd met de eigen producten van AHV International. 

De afdeling Research & Development is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de AHV producten. Al onze producten zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden ontwikkeld met een scherp oog op kwaliteit en op de markt. AHV International streeft ernaar producten uit te geven die de sector behoeft en die aan de hoogste wetenschappelijke normen voldoen, naast de normen die onder anderen GMP+ FSA, VLOG en SecureFeed stellen voor onze branche.

Naast de vele wetenschappelijke artikelen en studies die AHV International gebruikt als startpunt voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren of aanpassen van bestaande producten, zijn er diverse gepubliceerde onderzoeken uitgevoerd door onafhankelijke partijen en autoriteiten met AHV producten.
Bij elke publicatie van nieuwe studies die relevant zijn voor de producten van AHV International wordt de database geactualiseerd. Dit archief van de onderzoeksafdeling is een belangrijk instrument om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande te verbeteren en leveren belangrijke documentatie op die een essentiële rol spelen voor de kwaliteit en resultaten van AHV International producten.

In de loop der jaren heeft AHV International een uitgebreid internationaal kennis netwerk opgebouwd van wetenschappers in verschillende disciplines. Deze samenwerking en de permanente dialoog met onderzoekers is een uiterst belangrijk instrument voor de ontwikkeling van onze producten maar ook de dialoog met onze gebruikers omtrent hun ervaringen met de AHV producten, alsmede hun behoeften en wensen. 

Onder leiding van Chief Scientific Officer en co-founder drs. Gertjan Streefland, een dierenarts met meer dan 25 jaar ervaring, werkt AHV International dan ook nauw samen met gerenommeerde partijen voor onderzoek, zoals de Universiteit van Wageningen (WUR), het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en Aeres University of Applied Sciences. 

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).