news icon  Nieuws New pharma als standaard voor antibioticavrije sector

Vandaag is de nieuwe editie van het vakblad Melkvee verschenen met een infokatern waarin AHV International het gesprek aangaat met diverse stakeholders vanuit en rond de veehouderij.
Als eerste spreekt AHV met Joris van Kempen, veehouder uit Biddinghuizen, die in een openhartig gesprek zijn visie op diergezondheidszorg, antibiotica, verandering en innovatie deelt. Joris is een gebruiker van AHV producten van het eerste uur en heeft dan ook als eerste veehouder de stap genomen om een andere weg te bewandelen betreffende diergezondheidszorg, antibioticavrij willen werken en innovatie in het algemeen.

Lees het volledige artikel in onze sectie Publicaties of klik hier om het artikel direct te openen.

Melkvee is hét onafhankelijke en toonaangevende vakblad voor de melkveehouderij. Melkvee voorziet melkveehouders van diepgaande en kwalitatief hoogwaardige artikelen, die de kennis verruimen, de ondernemersvisie aanscherpen en meer inzicht geven in de actuele en toekomstige ontwikkelingen van de Nederlandse en buitenlandse melkveehouderij.

Foto: van Kempen minimaliseert antibioticagebruik tot vrijwel nul met de new pharma-aanpak van AHV (beeld via AHV International).


24 november 2018 | Categorie: Media | Naar nieuwsoverzicht

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).