OVER AHV International

In deze sectie vindt u meer informatie over onze organisatie en onze historie, onze missie en visie en onze vestigingen. U kunt hieronder uit onderwerpen kiezen om meer informatie te vinden over AHV International.

NATURE IS THE CURE

AHV International staat voor het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van uw dieren, het milieu en daarmee aan úw portemonnee en arbeidsplezier.
Voor vandaag, morgen én de verdere toekomst, zodat we samen ervoor zorgen dat u én volgende generaties veehouders de motor achter onze samenleving blijven.

OVER ONZE MISSIE EN VISIE

PROFIEL & HISTORIE

AHV International is een innovatieve, groeiende onderneming met een relatief korte geschiedenis maar grote impact voor de toekomst.

Al sinds de ontwikkeling en productie van de eerste AHV producten vormen innovatie en een duurzame benadering ons fundament, waarbij het welzijn van veehouder en dier centraal staat.

NAAR PROFIEL EN HISTORIE

VESTIGINGEN & LOCATIES

Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle, Nederland worden alle (inter)nationale processen gecoördineerd en aangestuurd. Zo heeft AHV kantoren en distributiecentra in Noord-Ierland en Kroatië, welke respectievelijk het VK & Ierland en het Adriatisch gebied bedienen, en een aantal geselecteerde partners voor diverse internationale markten.

BEKIJK ONZE VESTIGINGEN

WERKEN BIJ AHV

Als ambitieuze innovator zijn wij voortdurend bezig met het (inter)nationaal uitrollen van onze New Pharma oplossingen en dienstverlening. AHV International biedt dan ook uitdagende werkgelegenheidskansen op diverse functies binnen onze hechte en transparante organisatie.
Bekijk onze vacatures voor parttime en fulltime posities, stageplekken en traineeships.

BEKIJK VACATURES
 
Via onze social media kunt u de laatste ontwikkelingen vanuit AHV en New Pharma volgen, aanmelden voor onze evenementen en activiteiten maar ook meedoen aan diverse foto- en winacties met leuke AHV prijzen!
Word daarom ook lid van onze #DeBoerderijZijnWij community!
 
      

NEW PHARMA

Lees over diverse dierziekten en lees meer informatie over onze innovatieve oplossingen.

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Met New Pharma tonen onze veehouders dat zij stààn voor goede zorg voor hun dieren. Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).
x