OVER AHV International

In deze sectie vindt u meer informatie over onze organisatie en onze historie, onze missie en visie en onze vestigingen. U kunt hieronder uit onderwerpen kiezen om meer informatie te vinden over AHV International.

ANIMAL HEALTH VISION

AHV International staat voor het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van uw dieren, het milieu en daarmee aan úw portemonnee en arbeidsplezier.
Voor vandaag, morgen én de verdere toekomst, zodat we samen ervoor zorgen dat u én volgende generaties veehouders de motor achter onze samenleving blijven.

OVER ANIMAL HEALTH VISION

VESTIGINGEN & LOCATIES

Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle, Nederland worden alle (inter)nationale processen gecoördineerd en aangestuurd. Zo heeft AHV kantoren en distributiecentra in Noord-Ierland en Kroatië, welke respectievelijk het VK & Ierland en het Adriatisch gebied bedienen, en een aantal geselecteerde partners voor diverse internationale markten.

BEKIJK ONZE VESTIGINGEN

WERKEN BIJ AHV

Als ambitieuze innovator zijn wij voortdurend bezig met het (inter)nationaal uitrollen van onze New Pharma oplossingen en dienstverlening. AHV International biedt dan ook uitdagende werkgelegenheidskansen op diverse functies binnen onze hechte en transparante organisatie.
Bekijk onze vacatures voor parttime en fulltime posities, stageplekken en traineeships.

BEKIJK VACATURES

Quorum Sensing

AHV Solutions worden door ons eigen Research & Development Team ontwikkeld vanuit de revolutionaire wetenschap ‘Quorum Sensing’. De Quorum Sensing wetenschap legt uit dat bacteriën met elkaar kunnen communiceren via signaalmoleculen en dus een sociaal leven hebben. 

Maar, wat is de impact van deze 'sociale' bacteriën?

NAAR QUORUM SENSING
 
Via onze social media kunt u de laatste ontwikkelingen vanuit AHV en onze sector volgen, aanmelden voor onze evenementen en activiteiten maar ook meedoen aan diverse foto- en winacties met leuke AHV prijzen! Word daarom ook lid van onze #DeBoerderijZijnWij community!
 
      

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle service in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

FARMERS SUPPORT

Buiten reguliere werktijden is onze internationale telefonische helpdesk 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).

WERKEN BIJ AHV

AHV International biedt uitdagende kansen op diverse posities binnen onze hechte en transparante organisatie.
x