OVER AHV

In deze sectie vindt u meer informatie over onze organisatie en onze historie, onze missie en visie en onze vestigingen. U kunt hieronder uit onderwerpen kiezen om meer informatie te vinden over AHV International.

NATURE IS THE CURE

AHV International staat voor het leveren van een wezenlijke bijdrage aan de gezondheid en het welzijn van uw dieren, het milieu en daarmee aan úw portemonnee en arbeidsplezier.
Voor vandaag, morgen én de verdere toekomst, zodat we samen ervoor zorgen dat u én volgende generaties veehouders de motor achter onze samenleving blijven.

OVER ONZE MISSIE EN VISIE

PROFIEL & HISTORIE

AHV International is een innovatieve, groeiende onderneming met een relatief korte geschiedenis maar grote impact voor de toekomst.

Al sinds de ontwikkeling en productie van de eerste AHV producten vormen innovatie en een duurzame benadering ons fundament, waarbij het welzijn van veehouder en dier centraal staat.

NAAR PROFIEL EN HISTORIE

VESTIGINGEN

Vanuit ons hoofdkantoor in Zwolle, Nederland worden alle landelijke en internationale processen gecoördineerd en uitgevoerd.

Daarbij hebben wij sinds 2018 een divisie Verenigd Koninkrijk, opererende vanuit het nieuwe kantoor en distributiecentrum in Augher, Noord-Ierland.

BEKIJK ONZE VESTIGINGEN

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).