OVER AHV INTERNATIONAL

AHV International BV (AHV, Animal Health Vision, AHV International) is een innovatief kenniscentrum en toonaangevende ontwikkelaar van het Animal Health Vision Concept. Via onze dienstverlening en oplossingen streven wij ernaar op internationaal niveau onze sector te verbinden en te ondersteunen.
Hierbij is het onze missie als sector samen te werken. AHV wil dan ook veehouders, dieren- en veeartsen en bedrijven binnen de agricultuur proactief ondersteunen en ontzorgen. Dit doen wij middels het ontwikkelen van diverse aanvullende diervoeders op natuurlijke en wetenschappelijke basis, welke de weerstand en het welzijn van uw dier ondersteunen, alsmede via een uitgebreide, transparante en kundige dienstverlening.

Wij geloven dat wij met het Animal Health Vision Concept en de AHV Solutions, gezamenlijk als branche, betere zorgresultaten kunnen behalen binnen het gehele diergezondheidscontinuüm: van de gezondheid en het welzijn van uw dieren, tot advies op maat, educatie en (voor- en na-)zorg.

ANIMAL HEALTH VISION

Ons kloppend hart is dat wij onze bedrijfsvoering en productontwikkeling baseren op de zorg voor het dier en handelen vanuit een branche-gedreven benadering. Ons doel is om in onze branche een wezenlijke meerwaarde te creëren voor onze klanten, partners, medewerkers en de maatschappij.

Met dit doel is onze strategie erop gericht met de introductie van het Animal Health Vision Concept bij te dragen aan het dierenwelzijn en de productiviteit, het imago en verbinding van onze sector, één van de meest dringende en actuele uitdagingen in de wereld. Door hierin succesvol te zijn, versterken we tegelijk de winstcapaciteit van niet enkel onze veehouders maar ook onze eigen onderneming. De winstcapaciteit van AHV wordt dan ook gebruikt om te herinvesteren in onze organisatie, om zo onze branche nóg beter vooruit te kunnen helpen en samen te brengen.
 
AHV International staat er zodoende voor een wezenlijke bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw dieren, het milieu, uw portemonnee én uw arbeidsgemak en -plezier. Zo wordt met deze Animal Health Vision-benadering tegelijkertijd op een significante wijze bijgedragen aan duurzaamheid, efficiëntie, kostenbesparing, milieuontlasting en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met het Animal Health Vision Concept ondersteunt u de weerstand uw dieren en verhoogt u het welzijn van hen op een dier-, mens- en natuurvriendelijke én kostenefficiënte wijze: voor vandaag, morgen én de verdere toekomst, zodat we er samen voor zorgen dat u én volgende generaties veehouders de motor achter onze samenleving blijven.

Wat bacteriën ons leren

Wat bacteriën ons leren, is dat samenwerken en goede communicatie van vitaal belang zijn. Alleen zo is het mogelijk om als sector een daadwerkelijke voetafdruk en impact te hebben op onze gezamenlijke toekomst.

Ons kloppend hart is dat wij onze bedrijfsvoering en productontwikkeling baseren op de zorg voor het dier en handelen vanuit een branche-gedreven benadering. Ons doel is het creëren van significante economische meerwaarde mét en voor onze klanten en partners, en daarmee eveneens voor de maatschappij. 

Zo kunnen wij met Animal Health Vision gezamenlijk bijdragen aan het welzijn, de productiviteit en de levensduur van uw dieren en uw (economische) bedrijfsresultaten. Samen met u zetten we in op het verbeteren van het imago van onze sector en cohesie tussen diens actoren via efficiëntie en productie, kostenbesparing, duurzaamheid, milieuontlasting en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Veranderen is optimaliseren

Omdat AHV zelf haar oplossingen ontwikkelt, worden onze Adviseurs en Vertegenwoordigers intern opgeleid. Om de juiste inzet van onze oplossingen en kwaliteit in onze service te waarborgen, zetten wij intensief in op deze interne opleiding.

Naar uw behoefte zal ons team u proactief begeleiden in het werken met Animal Health Vision Concept: het bewuster werken met onze innovatieve oplossingen voor optimale diergezondheid en levensduur.

Hierbij is het belangrijk gezamenlijk uw persoonlijk bedrijfsadvies en -plan continu te blijven ontwikkelen. Omdat de markt en de wereld continu veranderen, is het belangrijk dat we samen met u het advies continu of periodiek evalueren en actualiseren aan de hand van uw doelen, data en ervaringen, samenwerking en kennisdeling.

Veterinaire Expertise

De expertise van internationale dierenartsen, onderzoekers en veehouders is ons startpunt. Hierdoor herkennen onze mensen de knelpunten binnen de diergezondheid en vertalen deze naar innovatieve oplossingen.

Zo werken wij klantgedreven met focus op dier, veehouder en dierenarts.

WETENSCHAP & INNOVATIE

Met Animal Health Vision brengen wij de praktijk en wetenschappelijk onderzoek rond quorum sensing samen in de ontwikkeling van relevante oplossingen.
Deze visie is de basis van een compleet concept voor optimale diergezondheid en bedrijfsresultaat: innovatie van ons lab naar uw boerderij!

ANIMAL HEALTH VISION

Duurzame samenwerking, open communicatie en het dele van kennis zijn de basis om gezamenlijk uw doelstellingen te bereiken.

Animal Health Vision omvat concepten en oplossingen voor optimale groei, levensduur, productiviteit en diergezondheid.

BORGING

AHV International beschikt over registratie volgens de Diervoederhygiëneverordening (EG) 183/2005 en borging naar de volgende standaarden: 
 
GMP+SecureFeedGMO

VISIE OP DE TOEKOMST

  • De AHV oplosingen ondersteunen het zelfherstellend vermogen (de weerstand) van een dier. Bijvoorbeeld: dieren op een duurzame en verantwoorde manier ondersteunen bij het opschonen van uierweefsel en in het welzijn van het dier.
  • De introductie van AHV Solutions heeft er reeds toe geleid dat diverse veehouderijen reeds volledig vanuit deze Animal Health Vision werken.
    Zo worden onze innovatieve oplossingen ingezet door veehouders en dierenartsen in onder meer België, Denemarken, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Korea, Kroatië, Litouwen, Pakistan, Portugal, Schotland, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Vietnam, Zweden en Zwitserland.
 
Via onze social media kunt u de laatste ontwikkelingen vanuit AHV en onze sector volgen, aanmelden voor onze evenementen en activiteiten maar ook meedoen aan diverse foto- en winacties met leuke AHV prijzen! Word daarom ook lid van onze #DeBoerderijZijnWij community!
 
      

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle service in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

FARMERS SUPPORT

Buiten reguliere werktijden is onze internationale telefonische helpdesk 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).

WERKEN BIJ AHV

AHV International biedt uitdagende kansen op diverse posities binnen onze hechte en transparante organisatie.
x