NEW PHARMA NATURE IS THE CURE

AHV International BV (AHV, AHV International) is een toonaangevende aanbieder van natuurlijke aanvullende diervoeders, als alternatief voor antibiotica. In 2014 is AHV International opgericht en sindsdien is onze missie onveranderd gebleven: het ondersteunen van boeren en bedrijven in de agricultuur middels het produceren en ontwikkelen van aanvullende diervoeders op natuurlijke basis, om zo de gezondheid en het welzijn van hun dieren te verbeteren. 

Onze bedrijfsvoering, -karakter en onderzoek en productontwikkeling zijn er dan ook op gericht bij te dragen aan een nieuwe benadering, waarin wij samen met u een proactieve positie innemen om betere zorgresultaten binnen het gehele diergezondheidscontinuüm te behalen. Van gezond leven, welzijn en preventie tot diagnostiek, advies en (voor- en na-)zorg. De introductie van AHV’s natuurlijke aanvullende diervoeders heeft er reeds toe geleid dat in Nederland en daarbuiten diverse boerderijen reeds nagenoeg of zelfs volledig antibioticavrij werken. Zo worden onze innovatieve producten ingezet door diverse Nederlandse en internationale veehouders in onder meer België, Duitsland, Denemarken, Egypte, Korea, Nederland, Pakistan, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vietnam, Zweden en Zwitserland.

Omdat wij geloven dat oplossingen vanuit de natuur hand in hand gaan met de wetenschap, brengen wij ‘caring’ en ‘curing’ samen in onze nieuwe benadering van new pharmaNature is the cure.

Expertise

De expertise van dierenartsen met meer dan 25 jaar ervaring is onze kloppend hart.
Ons team bestaat uit mensen vanuit uw agrarische sector. Daardoor werken wij dier-, boer- en branche-gedreven.

New Pharma

Wij brengen, op basis van onze ervaring in de agricultuur, ‘caring’ en ‘curing’ samen in onze New Pharma-benadering. Deze nieuwe manier van denken in onze sector geven wij vorm in onze missie: Nature is the cure.

Innovatie

Zo brengen wij slimme en kostenbesparende oplossingen van ons lab naar uw boerderij met onze innovatieve, duurzame producten, welke zijn gebaseerd op de revolutionaire wetenschap 'Quorum Sensing'.

Certificaties

Alle AHV producten zijn gecertificeerd volgens de volgende standaarden:
 
Ons antibioticagebruik is bijna tot nul gereduceerd, doordat we zijn gaan behandelen met AHV producten.

J. van Kempen, veehouder (Biddinghuizen, Nederland)

MISSIE & VISIE

Ons kloppend hart is dat wij onze bedrijfsvoering baseren op de zorg voor het dier en handelen vanuit een branche-gedreven benadering. AHV International staat er daarom voor een wezenlijke bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw dieren, het milieu en daarmee aan úw portemonnee en arbeidsplezier. Daarbij wordt met deze nieuwe benadering tegelijkertijd op significante wijze bijgedragen aan duurzaamheid, efficiëntie, kostenbesparing, milieuontlasting en maatschappelijk verantwoord ondernemen: met AHV ondersteunt u de weerstand en verhoogt u het welzijn van uw dieren op een dier-, mens- en natuurvriendelijke én kostenefficiënte wijze. Voor vandaag, morgen én de verdere toekomst, zodat we samen er voor zorgen dat u én volgende generaties veehouders de motor achter onze samenleving blijven. 

Wij geloven in het samenbrengen van ‘caring’ (‘verzorgen’, ‘zorgzaam zijn’) en ‘curing’ (‘genezen’, ‘behandelen’). Deze benadering combineren wij met onze new pharma: het is namelijk van vitaal belang voor de wereld en diens toekomst dat er voor eenieders dieren goed wordt gezorgd, op duurzame en efficiënte wijze: ‘We care to cure’.
Deze visie geven wij gestalte doordat onze producten volledig en uitsluitend met natuurlijke stoffen (etherische oliën en plantenextracten) worden gemaakt, met hoge concentraties actieve stoffen die zijn doorontwikkeld in ons lab. Op basis van de natuurlijke wetenschap Quorum Sensing kunnen wij mét u de toekomst gezonder, schoner en duurzamer maken door slimme oplossingen vanuit de natuur en wetenschap met elkaar te delen: 'Nature is the cure'.

Geen wachttijd

Als een koe ziek is en behandeld wordt met antibiotica, mag de melk van deze koe niet aan een zuivelfabriek worden geleverd en geldt er een wachttijd.
Met AHV is uw product is direct leverbaar en verliest u geen omzet wegens het moeten weggooien van melk door bijvoorbeeld antibiotica(residuen) in de melktank.

Resistentie

Door het jarenlange, hoge antibioticagebruik in onder meer de (melk)veehouderij zijn diverse bacteriën resistent geworden voor antibiotica, wat een groot risico vormt voor mens en dier.
AHV producten richten zich op het zelfherstellend vermogen (de weerstand) van een dier, bijvoorbeeld bij het opschonen van uierweefsel.

Proactief & Productief

Proactief handelen op het beleid van de overheid om antibiotica resistentie tegen te gaan en te voorkomen door inzet van AHV producten: u kunt dieren met een hoog celgetal op een duurzame en verantwoorde manier ondersteunen met AHV producten, om zo de afhankelijkheid van antibiotica sterk te verminderen.

Quorum Sensing

AHV producten worden ontwikkeld vanuit de revolutionaire wetenschap ‘Quorum Sensing’, welke uitlegt hoe meerdere bacteriën hun genexpressie kunnen afstemmen op de populatiedichtheid aan de hand van signaalmoleculen. We nemen deze wetenschap en de toepassing van deze ontdekking graag onder de loep met u.

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).