OVER AHV INTERNATIONAL

AHV International BV (AHV, Animal Health Vision, AHV International) is een innovatief kenniscentrum en toonaangevende ontwikkelaar van nieuwe methoden en oplossingen binnen de agricultuur. Zo streven wij ernaar op internationaal niveau onze sector te verbinden en te ondersteunen op gebied van diergezondheid en dierenwelzijn.

Hierbij is ons doel als sector samen te werken en het ontzorgen en proactief assisteren van veehouders, dieren- en veeartsen en bedrijven binnen de agricultuur. Dit wordt gerealiseerd middels het ontwikkelen van diverse aanvullende diervoeders op natuurlijke en wetenschappelijke basis, welke de weerstand ondersteunen en het welzijn van hun dieren verbeteren, alsmede via een uitgebreide, transparante en kundige dienstverlening.

Wij geloven dat wij vanuit New Pharma als branche gezamenlijk betere zorgresultaten kunnen behalen binnen het gehele diergezondheidscontinuüm: van de gezondheid en het welzijn van uw dieren, tot diagnostiek, preventie en repressie, advies op maat en (voor- en na-)zorg.

NEW PHARMA

Ons kloppend hart is dat wij onze bedrijfsvoering en product-ontwikkeling baseren op de zorg voor het dier en handelen vanuit een branche-gedreven benadering. AHV International staat er daarom voor een wezenlijke bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van uw dieren, het milieu, uw portemonnee én uw arbeidsgemak en -plezier. Zo wordt met deze New Pharma-benadering tegelijkertijd op een significante wijze bijgedragen aan duurzaamheid, efficiëntie, kostenbesparing, milieuontlasting en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met AHV New Pharma ondersteunt u de weerstand en verhoogt u het welzijn van uw dieren op een dier-, mens- en natuurvriendelijke én kostenefficiënte wijze. Voor vandaag, morgen én de verdere toekomst, zodat we er samen voor zorgen dat u én volgende generaties veehouders de motor achter onze samenleving blijven.

Veterinaire Expertise

De expertise van dierenartsen met meer dan 25 jaar ervaring is ons startpunt.
Ons team van internationale specialisten bestaat dan ook uit mensen vanuit uw agrarische sector. Zo werken wij dier-veehouder-, dierenarts- en branche-gedreven.

Wetenschap & Innovatie

Wij brengen vanuit onze expertise ‘caring’ (de biotechnologie vanuit de natuur zelf) en ‘curing’ (innovatief wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling) samen in een nieuwe visie op diergezondheidszorg: Nature is the cure.

New Pharma

Vanuit deze visie en missie introduceren wij New Pharma, dé nieuwe standaard voor diergezondheid. Voor diverse complexe probleemsituaties ontwikkelt AHV innovatieve, kosten-besparende en duurzame oplossingen, op basis van de revolutionaire wetenschap ‘Quorum Sensing’: van ons lab naar uw boerderij.

Borging

AHV beschikt over een registratie met nummer 001549 volgens de verordening (EG) 183/2005 (NVWA, 2019). Alle AHV New Pharma oplossingen zijn geborgd volgens de volgende standaarden:
 
GMP+SecureFeedGMO
Ons antibioticagebruik is bijna tot nul gereduceerd, doordat we zijn gaan behandelen met AHV producten.
Joris van Kempen, veehouder (Biddinghuizen, Nederland)

THE WAY WE CARE IS THE WAY WE CURE

  • Mede door het jarenlange, hoge antibioticagebruik in onder meer de (melk)veehouderij zijn diverse bacteriën resistent geworden voor antibiotica (RIVM, 2018). AHV oplosingen ondersteunen het zelfherstellend vermogen (de weerstand) van een dier. Bijvoorbeeld: dieren met een hoog celgetal op een duurzame en verantwoorde manier ondersteunen bij het opschonen van uierweefsel en in het welzijn van het dier.
     
  • Als een koe ziek is en behandeld wordt met antibiotica, mag de melk van deze koe niet aan een zuivelfabriek worden geleverd of gelden er wachttijden (WVAB,2015). Met AHV is uw product direct leverbaar, hoeft u de inzet van New Pharma oplossingen niet te registreren, en heeft u geen risico op antibiotica(residuen) in de melktank. Ook eliminieert u gezondheidsrisico's voor de toediener doordat New Pharma oplossingen uitsluitend natuurlijke grondstoffen bevatten en door de gebruiksvriendelijkheid van de producten bevordert u tevens uw logistieke bedrijfsvoering.
     
  • De introductie van AHV New Pharma heeft er reeds toe geleid dat diverse veehouderijen reeds nagenoeg of zelfs volledig antibioticavrij werken. Zo worden onze innovatieve oplossingen ingezet door veehouders en dierenartsen in onder meer België, Denemarken, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Ierland, Korea, Kroatië, Litouwen, Pakistan, Portugal, Schotland, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Vietnam, Zweden en Zwitserland.

NEW PHARMA

Lees over diverse dierziekten en lees meer informatie over onze innovatieve oplossingen.

ADVIES OP MAAT

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

#DEBOERDERIJZIJNWIJ

Met New Pharma tonen onze veehouders dat zij stààn voor goede zorg voor hun dieren. Volg het laatste nieuws en meer via onze social media.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).
x