NEW PHARMA NATURE IS THE CURE

AHV International BV (AHV, AHV International) is een innovatief kenniscentrum en toonaangevende ontwikkelaar van nieuwe methoden en oplossingen binnen de agricultuur, de zogeheten New Pharma-benadering. Zo streven wij ernaar op internationaal niveau de diergezondheidszorg te ondersteunen in de curatieve én preventieve strijd tegen dierziekten.

Hierbij is ons doel als sector samen te werken en het ontzorgen en proactief assisteren van veehouders, dieren- en veeartsen en bedrijven binnen de agricultuur. Dit wordt gerealiseerd middels het ontwikkelen van diverse aanvullende diervoeders op natuurlijke en wetenschappelijke basis, welke de weerstand ondersteunen en het welzijn van hun dieren verbeteren, alsmede via een uitgebreide, transparante en kundige dienstverlening.

Veterinaire Expertise

De expertise van dierenartsen met meer dan 25 jaar ervaring is onze kloppend hart. Onze organisatie bestaat uit mensen vanuit uw agrarische sector. Zo werken wij dier-, veehouder-, dierenarts- en branche-gedreven.

Wetenschap & Innovatie

Wij brengen, op basis van onze ervaring in de agricultuur, ‘caring’ (natuur) en ‘curing’ (wetenschap) samen in een nieuwe visie op diergezondheidszorg. Deze benadering geven wij vorm in onze missie: Nature is the cure.

New Pharma

Vanuit deze visie en missie introduceren wij New Pharma: innovatieve, kostenbesparende en duurzame oplossingen van ons lab naar uw boerderij, ontwikkeld op basis van de revolutionaire wetenschap 'Quorum Sensing'.

Borging

AHV beschikt over een registratie met nummer 001549 volgens de verordening (EG) 183/2005 (NVWA, 2019).
Alle AHV diervoeders zijn geborgd volgens de volgende standaarden:
 
GMP+SecureFeedGMO

 CARING CURING

Onze bedrijfsvoering, -karakter en onderzoek en productontwikkeling zijn ingericht bij te dragen aan een nieuwe benadering, waarin wij samen met u een proactieve positie innemen om betere zorgresultaten binnen het gehele diergezondheidscontinuüm te behalen. Van gezond leven, welzijn en preventie tot diagnostiek, advies en (voor- en na-)zorg. De introductie van AHV’s natuurlijke aanvullende diervoeders heeft er reeds toe geleid dat in Nederland en daarbuiten diverse boerderijen reeds nagenoeg of zelfs volledig antibioticavrij werken. Zo worden onze innovatieve producten ingezet door diverse Nederlandse en internationale veehouders in onder meer België, Duitsland, Denemarken, Egypte, Korea, Nederland, Pakistan, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vietnam, Zweden en Zwitserland.

Omdat wij geloven dat oplossingen vanuit de natuur hand in hand gaan met de wetenschap, brengen wij ‘caring’ (natuurlijke basis) en ‘curing’ (wetenschap, evidence-based) samen in onze nieuwe benadering van New Pharma.
Ons antibioticagebruik is bijna tot nul gereduceerd, doordat we zijn gaan behandelen met AHV producten.

J. van Kempen, veehouder (Biddinghuizen, Nederland)

NATURE IS THE CURE

Het kloppend hart van de New Pharma benadering is op significante wijze bij te dragen aan duurzaamheid, efficiëntie, kostenbesparing, milieuontlasting en maatschappelijk verantwoord ondernemen: met AHV ondersteunt u de weerstand en verhoogt u het welzijn van uw dieren op een dier-, mens- en natuurvriendelijke én kostenefficiënte wijze. Voor vandaag, morgen én de verdere toekomst, zodat we samen er voor zorgen dat u én volgende generaties veehouders de motor achter onze samenleving blijven. 

Deze benadering en visie geven wij gestalte doordat onze producten volledig en uitsluitend met natuurlijke grondstoffen worden gemaakt, met hoge concentraties actieve stoffen die zijn doorontwikkeld in ons lab. Wij geloven hierbij in het samenbrengen van ‘caring’ (‘verzorgen’, ‘zorgzaam zijn’) en ‘curing’ (‘genezen’, ‘behandelen’). Deze insteek is dan ook het uitgangspunt voor New Pharma. Het is namelijk van vitaal belang voor de wereld en diens toekomst dat er voor eenieders dieren goed wordt gezorgd, op duurzame én efficiënte wijze: ‘We care to cure’.

Met als basis de natuurlijke wetenschap Quorum Sensing kunnen wij mét u de toekomst gezonder, schoner en duurzamer maken samen te werken als bacteriën en zo slimme oplossingen vanuit de natuur en wetenschap met elkaar te delen: 'Nature is the cure'.

Geen wachttijd

Als een koe ziek is en behandeld wordt met antibiotica, mag de melk van deze koe niet aan een zuivelfabriek worden geleverd en geldt er een wachttijd.
Met AHV is uw product is direct leverbaar en verliest u geen omzet wegens het moeten weggooien van melk door bijvoorbeeld antibiotica(residuen) in de melktank.

Resistentie

Door het jarenlange, hoge antibioticagebruik in onder meer de (melk)veehouderij zijn diverse bacteriën resistent geworden voor antibiotica, wat een groot risico vormt voor mens en dier.
AHV producten richten zich op het zelfherstellend vermogen (de weerstand) van een dier, bijvoorbeeld bij het opschonen van uierweefsel.

Proactief & Productief

Proactief handelen op het beleid van de overheid om antibiotica resistentie tegen te gaan en te voorkomen door inzet van AHV producten: u kunt dieren op een duurzame en verantwoorde manier ondersteunen met AHV producten en de afhankelijkheid van antibiotica sterk verminderen.

Quorum Sensing

AHV producten worden ontwikkeld vanuit de revolutionaire wetenschap ‘Quorum Sensing’, welke uitlegt hoe meerdere bacteriën hun genexpressie kunnen afstemmen op de populatiedichtheid aan de hand van signaalmoleculen. We nemen deze wetenschap en de toepassing van deze ontdekking graag onder de loep met u.

PRODUCTEN

Lees over diverse dierziekten en bekijk onze online catalogus.

ADVIES & DISTRIBUTIE

Wij voorzien u graag van advies op maat en verzorgen snelle distributie in uw regio.

AFSPRAAK MAKEN

Voor een oriënterend gesprek of bezoek aan ons kantoor kunt u gemakkelijk een afspraak maken.

HELPDESK

Onze internationale telefonische helpdesk staat u graag te woord en is 7 dagen per week dag en nacht bereikbaar via +31 (0)38-3030127 (lokaal tarief).